30 Ιανουαρίου 2023

Γέμισε η Θεσσαλονίκη από …«ΔΥΟ ΣΤΑΛΕΣ…» !

00Ήταν μιά εκδήλωση

που συζητήθηκε και φέτος

για την μεγάλη συμμετοχή

των Θεσσαλονικέων,

για το ξεχωριστό ενδιαφέρον

που προκάλεσαν οι ομιλητές και

την ατμόσφαιρα η οποία επικράτησε!  

 

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, οι εκδόσεις ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ στη Θεσσαλονίκη «έκλεψαν την παράσταση»!

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 14 Μαΐου 2016 κατά τη διάρκεια της 13ης Διεθνούς Εκθέσεως Βιβλίου, στο περίπτερο των εκδόσεων ΕΝ ΠΛΩ, παρουσιάστηκε το βιβλίο «Δυο στάλες κουράγιο για συντρόφους και γονείς» του Ηλία Λιαμή των εκδόσεων ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν εξαιρετική και θύμισε την περσυνή συμμετοχή του κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου «ΑΜΑΡΤΩΛΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ»! Για το βιβλίο μίλησε ο Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Γιάγκου εφημέριος του Ιερού Ναού Παναγίας Λαοδηγήτριας, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Θεοδώρας Θεσσαλονίκης και υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης. Ο π. Βαρνάβας σκιαγράφησε με λόγο απλό και γλαφυρό τα στοιχεία που πρέπει να χαρακτηρίζουν ένα βιβλίο στην εποχή μας για να κερδίσει τον αναγνώστη, να του προσφέρει χαρά, ηρεμία και το κυριώτερο ελπίδα. Ανέφερε ότι όλα αυτά συνυπάρχουν στο βιβλίο και το πιο σημαντικό ό,τι η γραφή του κ. Λιαμή έχει αφετηρία την ταπείνωση, το δε χιούμορ του διανθίζει τις σελίδες καθιστώντας την μελέτη ευχάριστη!

Στη συνέχεια ο συγγραφέας του βιβλίου «Δυό στάλες κουράγιο για συντρόφους και γονείς» κ. Ηλίας Λιαμής, με τρόπο μοναδικό, αποκάλυψε στους παρισταμένους τα αίτια και τις αφορμές που τον οδήγησαν στην καταγραφή των βιωμάτων του σαν σύζυγο και πατέρα.

Την παρουσίαση συντόνισε ο υπεύθυνος των εκδόσεων ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ κ. Νίκος Δ. Σαμπαζιώτης

Ήταν μιά εκδήλωση που συζητήθηκε και φέτος για την μεγάλη συμμετοχή των Θεσσαλονικέων, για το ξεχωριστό ενδιαφέρον που προκάλεσαν οι ομιλητές και την ατμόσφαιρα η οποία επικράτησε! Μια εκδήλωση σταθμός για τα εκδοτικά δρώμενα και μήνυμα ελπίδας για την γκρίζα εποχή μας!

1

1 1 1 1 1 1 1

 

stalesΤο βιβλίο

«ΔΥΟ ΣΤΑΛΕΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

για συντρόφους και γονείς» 

του Ηλία Λιαμή,

κυκλοφορείται

από τις εκδόσεις 

«ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ»

(τηλ.: 210 9310605).

 

 

Η ώρα είναι...

Η προσευχή δεν είναι

μια λειτουργία μηχανική,

αλλά μια συνάντηση

με τον Θεό

μια συνομιλία μαζί του.

Το video της εβδομάδος

Λιτανεία Αγίου Λουκά

Συμφερούπολη 2016

Στιγμιότυπα από τη λιτανεία της Λάρνακος του Αγίου Λουκά του ιατρού, το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 στη Συμφερούπολη της Κριμαίας.

Φωτογραφία από τα παλιά

kolonakiΚολωνάκι 1930: Οδός Πλουτάρχου.