29 Μαϊος 2023

31η Γιορτή Νεολαίας: Χορευτικό Ιερών Ναών Αγίας Παρασκευής Καλλιπόλεως, Ζωοδόχου Πηγής Χ῾῾κείου και Τιμίου Σταυρού Καστέλλας (video)

Οι νέοι των Ιερών Ναών Αγίας Παρασκευής Καλλιπόλεως,  Ζωοδόχου Πηγής Χ῾῾κείου και Τιμίου Σταυρού Καστέλλας, συμμετείχαν στην 31η Γιορτή Νεολαίας Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 με χορούς από την Θράκη.

 

31η Γιορτή Νεολαίας: Χορευτικό Ιερών Ναών Θείας Αναλήψεως Δραπετσώνας και Εισοδίων της Θεοτόκου Βώκου (video)

Οι νέοι των Ιερών Ναών Θείας Αναλήψεως Δραπετσώνας και Εισοδίων Θεοτόκου Βώκου, συμμετείχαν στην 31η Γιορτή Νεολαίας Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 με χορούς από την Κρήτη και τον Πόντο.

 

31η Γιορτή Νεολαίας: Δρώμενο Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας (video)

Οι νέοι του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας Καραβά παρουσίασαν στην 31η Γιορτή Νεολαίας Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 δρώμενο με τίτλο: «Πατρίδα μου, το όμορφο κομμάτι της καρδιάς μου – ένα ταξείδι στην ιστορία.

 

31η Γιορτή Νεολαίας: Πειραιώς κ. Σεραφείμ (video)

Ο Χαιρετισμός του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ στην 31η Γιορτή Νεολαίας Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016.

 

31η Γιορτή Νεολαίας: Χορευτικό Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης (video)

Οι νέοι του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς, συμμετείχαν στην 31η Γιορτή Νεολαίας Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 με χορούς από τη σίφνο, τη Νάξο και τη Τζιά.

 

31η Γιορτή Νεολαίας: Χορευτικό Ιερών Ναών Αγίου Δημητρίου Πειραιώς & Αγίου Φανουρίου Δραπετσώνας

Οι νέοι των Ιερών Ναών Αγίου Δημητρίου Πειραιώς και Αγίου Φανουρίου Δραπετσώνας συμμετείχαν στην 31η Γιορτή Νεολαίας Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 με χορούς από τις Κυκλάδες.

 

31η Γιορτή Νεολαίας: Χορωδία Ιερών Ναών Αγίου Νικολάου, Αγίου Νείλου & Παναγίας «Ρόδον το Αμάραντον»

Η Χορωδία των Ιερών Ναών Αγίου Νικολάου, Αγίου Νείλου και Παναγίας «Ρόδον το Αμάραντον» στη συμμετοχή της στην 31η Γιορτή Νεολαίας Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016.

 

31η Γιορτή Νεολαίας: Χορευτικό Ιερών Ναών Αγίας Τριάδος, Αγίου Ελευθερίου και Αγίας Σοφίας

Οι νέοι των Ιερών Ναών Αγίας Τριάδος Πειραιώς, Αγίου Ελευθερίου και Αγίας Σοφίας συμμετείχαν στην 31η Γιορτή Νεολαίας Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 με χορούς από τον Πόντο.

 

31η Γιορτή Νεολαίας: Χορευτικό Ιερών Ναών Υπαπαντής του Κυρίου & Αγίου Παντελεήμονος Δραπετσώνας

Οι νέοι των Ιερών Ναών Υπαπαντής του Κυρίου και Αγίους Παντελεήμονος Δραπετσώνας συμμετείχαν στην 31η Γιορτή Νεολαίας Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 με χορούς από η Μύκονο.

 

Υποκατηγορίες

Η ώρα είναι...

Η προσευχή δεν είναι

μια λειτουργία μηχανική,

αλλά μια συνάντηση

με τον Θεό

μια συνομιλία μαζί του.

Το video της εβδομάδος

Λιτανεία Αγίου Λουκά

Συμφερούπολη 2016

Στιγμιότυπα από τη λιτανεία της Λάρνακος του Αγίου Λουκά του ιατρού, το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 στη Συμφερούπολη της Κριμαίας.

Φωτογραφία από τα παλιά

kolonakiΚολωνάκι 1930: Οδός Πλουτάρχου.